Heeft u last van een verstopping in het vaatwasser afvoer?

Een verstopping in de vaatwasser afvoer is vaak een groot probleem voor u. Onze monteurs lossen dit snel en vakkundig voor u op met onze verenmachine, deze frezen wij door de leiding heen waardoor al het vuil zoals haren, zeepaanslag en vet resten vermalen worden en dus los komen in de afvoer. Als de ontstoppingsveer de verstopping los gefreesd heeft draaien we de veer al spoelend met water terug waardoor het los gemaakte vuil weg gespoeld word het riool in.Vaak is het zo dat als de vaatwasser afvoer verstopt zit, dat de keukenafvoer dan ook slecht loopt. Deze leidingen zitten vaak aan elkaar gekoppeld waardoor de verstopping meestal in de grondleiding in/of onder de vloer zit.
Tegenwoordig zit de vaatwasser afvoer vaak op de sifon van de keukenafvoer! Controleer daarom eerst of de keukenafvoer ook verstopt zit. Zo niet, zit het probleem vaak in de slang of machine zelf. In dat geval maakt u eerst alle filters schoon en het pompbakje onderin de bak.
Dankzij onze jarenlange ervaring, vakkundigheid en specialistische materialen, kunnen wij een probleem zoals een keukenverstopping snel oplossen!

Kies voor kwaliteit:

  • 24/7 bereikbaar
  • No cure No pay
  • 1 maand garantie
  • Snelle service